Vester Lyby - Webshop med alt til din bilvask ( www.vlyby.dk;vlyby.dk;www.nerta.dk;nerta.dk;vlyby.srv4.seeems.dk; )
Om os

Brug for hjælp ?
Ring til os - vi hjælper dig gerne ...

Om os
Om os

Henning
40 43 40 33

Om os

Et værksted og reservedelslager med stor erfaring og kunden i centrum

Vester Lyby Autoværksted og Reservedelslager har siden 1983 repareret og serviceret alle slags biler med den største grundighed og påpasselighed. Siden vi startede, tilføjede vi i 1995 reservedelssalg og i 2007 egnens billigste vaskehal. I dag er vi et hold på 6 fuldtidsansatte, som er klar på at hjælpe dig og din bil med store og små problemer. Vi ved, at du har din bil kær, og derfor behandler vi den altid professionelt. Vi opfatter din bil, som en af de ting, der får din hverdag til at hænge sammen, og derfor arbejder vi hårdt på at klargøre din bil til aftalt tid og til din fulde tilfredshed.

Vi henter din bil i hele landet

Er du gør det selv manden er du gået fast i en reparation eller har fået et urimeligt tilbud på en reparation, er vi altid klar til at give et modbud og vi aranger gerne afhentning af din bil i hele landet. Det har ingen betydning, om du er bosat på Sjælland, Lolland, Fyn, Samsø eller den fjerneste afkrog i Jylland. Du skal du endelig ikke tøve med at kontakte os på 97 58 40 33.

Gratis telefonsupport

Du kan trygt købe reservedele hos. Vi udbyder selvfølgelig gratis telefonsupport med gode råd om montering af de reservedele, du har købt hos os. Har du f.eks. brug for vejledning til tandremsmontering eller tilspændingsmomenter m.m., er vi parate til at hjælpe dig til enhver tid. Vi ønsker nemlig at være med dig hele vejen, så du kan være sikker på, at din bil reparation bliver hjulpet godt på. Ring til os på 97 58 40 33.